Nieuwsbrief 2021 2022 nummer 5

Beste allemaal,

In deze verwarde tijd waarin voortdurend de corona-maatregelen veranderen wordt ook de Vleugel  geconfronteerd met onzekerheden.
Met onze nieuwsbrief kunnen we daarom geen activiteiten meer langere tijd op voorhand plannen.
Gelukkig mogen we ervan uitgaan dat onze vieringen en bijeenkomsten voorlopig fysiek kunnen doorgaan.  Wel  nog enigszins beperkt door het dragen van een mondmasker en afstand te houden.
En zo kunnen we komende zaterdag om 18 u. onze liedavond en de Klankbordgroep toch laten doorgaan in de H. Geestkerk, Mechelse-steenweg 135,   2018  Antwerpen

Zaterdag 15 januari  2022:     Liedavond – Samen zingen verwarmt ons hart

Samen zingen:  we hebben het door corona een hele tijd moeten missen, maar nu kan het gelukkig weer!  We willen er tijdens onze liedavond volop van genieten.  We maken kennis met leuke oefeningetjes om onze stem op te warmen, we halen enkele prachtige liederen uit ons repertoire van onder het stof en Krissie laat ons grenzen verleggen in onze samenzang.

Na de viering Klankbordgroep (KBG): zie verder.

Mededelingen:

– Klankbordgroep(KBG)

Op 15 januari organiseren we na de  liedavond opnieuw een klankbordgroep.
Belangrijkste punt wordt de planning voor volgend werkjaar. Rond welke thema’s gaan we vieren en samenkomen?  We starten een eerste ‘brainstorm’.
Iedereen die zich betrokken weet bij de Vleugel is van  harte welkom!

Praktisch:
Na de liedavond eten we onze zelf meegebrachte boterhammen op.  Er wordt koffie en thee voorzien.
De KBG duurt niet langer dan tot 21 uur.
Natuurlijk organiseren we de vergadering zo coronaproof mogelijk.

– Stiltewandeling

op zondag 23 januari van 10 – 12u.

Sabine nodigt ons uit voor een stiltewandeling in het Zevenbergsebos te Ranst. Zie: https://devleugel.be/vleugel-plus/2022-01-09/stille-wandeling/
Warm aanbevolen.

– ATD Vierde Wereld

Om mensen in armoede een hart onder de riem te steken besloot onze Hugo Vereeck, beeldhouwer,  83 van zijn beelden aan ATD Vierde Wereld te schenken.  Ze worden nu bij ATD te koop  aangeboden ten voordele van de werking.    Zie  https://atd-vierdewereld.be/beeldhouwwerk/

Hugo is een Vleugellid van bij het begin, hij was  vrijwilliger bij ATD , bij de Partnergroep Kauwenberg en was stadsgids voor stad Antwerpen.

 

Werkten mee aan deze Nieuwsbrief:  Els – Marianne – Sabine – Hilde – Harry

Als je voortaan deze nieuwsbrief graag in je mailbox zou ontvangen, stuur dan een mail naar harry.harding@telenet.be