Nieuwsbrief van 1 december 2020

Beste allemaal,
Ik moet jullie uiteraard niets vertellen over Cor en Oona die al heel wat maanden bij ons logeren en ons hele leven overhoop hebben gehaald.  Ze staan erop dat we hen onze volle aandacht geven en alle andere plannen voor onbepaalde tijd on hold zetten.

Zo  hebben we onze vieringen/samenkomsten in de maand november moeten missen.  En helaas ziet het er naar uit dat december dezelfde weg opgaat.  De viering met als thema  ‘In het spoor van Ikigai’, noch de samenkomst ‘Bijbels Leerhuis’ gaan door.
Ook de kerstviering die gepland was op 24 december gaat fysiek niet door, maar er een ligt wel een voorstel op tafel om op kerstavond een vorm van verbondenheid tot stand te brengen.

Meer hierover in een volgende speciale Kerstnieuwsbrief.

Mededelingen

Kerk & Leven:

Magda Vingerhoets zorgde voor een uitgebreid artikel over de Vleugel dat verscheen op de voorpagina in de uitgave 18 november van Antwerpen-Zuid.  We zullen het uithangen op het prikbord, zodra we weer mogen vieren.

Samenkomst van 16 januari:

Er was een zangavond gepland met als titel ‘Samen zingen verwarmt ons hart’.  We zullen in januari vermoedelijk wel mogen samenkomen, maar zingen zit er zeker niet in.  We hebben daarom het programma aangepast.  De zangavond gaat door op 17 april en op 16 januari komt de poëzie avond in de plaats van de zangavond.

Een warme vleugelgroet in deze donkere dagen.
Harry